Homepage
  Reading Rikje van Donk
  Praktisch informatie
  Houtbewerking Gafur Wargerink
  wandelstokken
  koetsierszwepen
  meubels
  houtsnijwerk
  haken en knoppen
  midwinterhoorns
  Contact
  Links

Reading en healing in het bos

Ons bos in Vorden is een prachtige plek om tot rust te komen, te ontspannen en te genieten. Op deze bijzondere plek geef ik een combinatie van reading en healing.

We wandelen eerst door het bos, als een eerste kennismaking en om uit de drukte van alledag te komen. Dan kun je een plek kiezen waar we de sessie houden.

Je kunt een vraag stellen, maar ik kan ook een algemene reading geven over waar je op dit moment in het leven staat. In een reading maak ik contact met jouw unieke energie: daarbij krijg ik informatie over je vraag of over je levenspad. Ik vertel wat ik zie. Dat levert informatie waar je mee verder kunt.

Belangrijker dan de informatie is het feit dat je op wezenlijk niveau gezien wordt. Gezien worden geeft rust en vertrouwen en het gevoel dat het er mag zijn, omdat het gezien is en daarmee dat jíj er mag zijn, omdat jíj gezien bent. Dat gevoel wordt sterker in het bos, omdat het zo'n mooie plek is, die van zichzelf zoveel rust en stilte heeft.

Hetzelfde geldt voor een probleem. Wanneer een probleem in een reading met een open hart gezien wordt, komt de energie van het probleem in beweging: de spanning vermindert en de energie wordt zachter en vloeiender. Daardoor kan de pijn verzachten en een proces richting healing worden ingezet.

In een reading zie ik bij een probleem welke achterliggende thema's en patronen spelen, en hoe die zijn ontstaan. Ook kan ik zien waar je jouw eigenheid en levenskracht wel en niet leeft, en waar mogelijkheden liggen om nieuwe wegen te gaan.

Een reading in het bos is een prachtige ervaring die impulsen kan geven voor nieuwe stappen en je levensenergie kan verhogen.

De reading wordt afgewisseld met korte healingen, afhankelijk van hetgeen zich aandient. De seriniteit, schoonheid en afzondering van het bos dragen bij aan je welbevinden en het stromen van je eigen energie.

Een reading wordt opgenomen, zodat je thuis alles nog eens kunt beluisteren.

 
 

Ik heb de healing - en readingopleiding gedaan bij het CICO in Utrecht, en de TM opleiding bij Intuïtieve Trainingen in Zutphen.

 

'Een reading in combinatie met een healing door Rikje in haar eigen bos is een bijzondere ervaring! Allereerst is het een prachtig bos. Ik voelde me er prettig en kwam, na een korte rondleiding, meteen tot rust. In de reading vertelt Rikje in heldere woorden en zonder enig oordeel wat zij ziet en waarneemt. Ik herkende veel van wat ze zei en er vielen veel kwartjes. Het maakt dat ik nu met meer vertrouwen en plezier mijn pad bewandel. Ik voel me steviger geaard en ook lichter en blijer.

Leuk vond ik dat Rikje zelf ook zichtbaar geniet van het bos, van de helende krachten van het bos en ook van het geven van de reading. Dat alles maakt een ontmoeting met Rikje in haar bos heel fijn en waardevol!'

Saskia - Lochem - 24 oktober 2012